Referenties

Aanbevelingen

Ninka Lenssen

Manager ICT | Projectmanagement & PMO | ProRail

Teun heeft afgelopen maanden stage gelopen bij ProRail op het project Organiseren rondom Diensten. Teun heeft veel oog voor groepsprocessen en is in staat hier krachtig op te interveniëren. Daarnaast is zijn werkhouding pragmatisch. Een succesvol afgeronde stage!

Peter Manders

CIO and Manager Information-, Process- and Project Management | Gemeente Ede

Teun heeft bij de gemeente Ede bij de afdeling Informatie-, proces- en projectmanagement (IPPM) zijn stage gelopen. Daar zijn opdrachten vervuld door het proces van ICT-aanbestedingen uit te werken, te actualiseren, uit te dragen en te borgen. Daarna heeft hij Enterprise Architectuur uitgewerkt wat geresulteerd heeft in een innovatieve praatplaat (kubus) waarop veel aspecten inzichtelijk zijn gemaakt. Een geweldige vorm om de dialoog aan te gaan met alle belanghebbenden binnen de organisatie. Het geeft meer overzicht, inzicht en vooruitzicht. Daarnaast heeft hij zijn aandeel geleverd in de doorontwikkeling van portfolio- en projectmanagement in samenwerking met het projectteam en leverancier van de applicatie.

Teun is een zelfstandige, energieke en gedreven stagiaire gebleken. Hij maakte naar ieders gevoel echt deel uit van de afdeling en het team alsof hij een volwaardige collega van ons was. Hij is kritisch, laat zich horen, stuurt op voortgang en gaat echt voor het resultaat. Persoonlijk als zakelijk gezien een fijn persoon om mee samen te werken. Het was een plezier om hem te mogen begeleiden. Teun succes met je opleiding(en) en met de ontwikkelingen in je loopbaan. Ik blijf je met belangstelling volgen.

Frank Du Bois

Hoofdtrainer | TTV BIT.NL

Een trainer die ook nog eens mentor is voor zijn spelers, dat is wat je kan verwachten van Teun. Zeer gedreven en gemotiveerd, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan Teun denk.

Ik werk al 5 jaar als hoofdtrainer samen met Teun bij tafeltennisvereniging BIT.NL te Ede. Samen hebben we in diverse commissies gezeten zoals de jeugdcommissie en technische commissie.

Ik ben bijzonder onder de indruk van de manier waarop Teun ook “lastige” spelers schijnbaar moeiteloos voor zich weet te winnen. Menig trainer heeft daar jaren ervaring voor nodig maar bij Teun lijkt het als vanzelf te gaan.

Niemand kan tijdens de training spelers beter motiveren dan Teun met zijn vrolijke, humoristische en empathische vaardigheden.

Met Teun aan je zijde, ben je verzekerd van groei in je organisatie.

Elke werkgever of organisatie mag zichzelf gelukkig prijzen met Teun in het team.