TTV BIT.nl

Tafeltennistrainer

Sinds jaar en dag geef ik al tafeltennistraining en zoals velen ben ik begonnen als (hulp) trainer en dit heb ik gedaan van februari 2010 tot april 2013. Sindsdien sta ik zelfstandig voor de groep. Dit doe ik in samenwerking met de (hulp) trainers van de vereniging. Sinds juni 2018 ben ik ook in het bezit van het niveau 3 diploma tafeltennistrainer 3 (opleidingsduur 1 jaar).

Tafeltennistrainer 3 is een opleiding tot verenigingstrainer. Dit is de opleiding waar in 11 bijeenkomsten veel wordt geleerd over tafeltennis: techniek, tactiek, organisatie, mentale aspecten en toernooivormen. Alles komt voorbij. Het is een complete en pittige opleiding.

Er wordt lesgegeven aan kinderen, ouderen, gehandicapten, beginners en gevorderden. Dit is de meest complete opleiding voor mensen die echt van tafeltennis hun vak willen maken. De Tafeltennisbond zet niveau 3 trainers ook in voor haar opleidingen als docent, beoordelaar of begeleider. Tafeltennistrainers op niveau 3 zijn vaak de spil in een vereniging en een goede schakel tussen leden en bestuur.


Jeugdcommissie

De jeugdcommissie bestaat uit alle taken die betrekking hebben op de jeugd. Hierbij kan er gedacht worden aan ledenwerving, organiseren toernooien, website beheren (jeugd), informatieavonden organiseren maar ook de nieuwsbrief onderhouden.

Ik ben in de jeugdcommissie jaren actief geweest en vooral verantwoordelijk voor het organiseren van een aantal toernooien, zorgen voor de ledenwerving (clinics, activiteiten enz.), beheer website (Joomla). Daarnaast heb ik samen met de (hoofd) trainer gezorgd voor alle externe communicatie richting scholen, gemeentes (sportservice Ede) en alle andere belanghebbenden.

Description

Skip to content