CIOS Arnhem Sporting Events

Wat is CASE?

CIOS Arnhem Sporting Events (CASE) is een evenementenbureau dat activiteiten organiseert voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO-onderwijs. Het evenementenbureau bestaat uit twaalf studenten van het CIOS die de opleiding Sport Management volgen en twee begeleiders van het CIOS die hoofdcoördinatoren zijn van het evenementenbureau. CASE staat voor kwaliteit en houdt rekening met de wensen van de klant. Wij nemen u werk uit handen!

CASE maakt de koppeling tussen studenten en de scholen voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo-onderwijs voor wie de sportdagen worden georganiseerd. Daarnaast organiseren wij de Nationaal Kampioenschappen Badminton, Beachvolleybal, Damesvoetbal, Handbal en zwemmen voor het mbo-onderwijs en organiseren de Vitesse Scoutings Dagen. Voor informatie klikt u het kopje ‘’wat doen wij’’ aan.

Bij CASE heb ik mij leren ontwikkelen tot een allrounder binnen het gebied van organiseren van activiteiten, beheren van financiën en het creëren van nieuwe activiteiten. Wij zijn een projectteam van 12 man waarvan ik vanaf 2015 het projectteam mocht aansturen en begeleiden. Dit was een hele leuke uitdaging en een groot leerproces.Taken die ik heb gehad tijdens de stage:

  • Organiseren van sportdag Rijn IJssel Creatieve Industrie (500 deelnemers) (2014)
  • Organiseren van sportdag Rijn IJssel Creatieve Industrie (530 deelnemers) (2015)
  • Voorbereiding van NK MBO Cross triatlon (2014)
  • Organisatie van NK MBO Badminton (2016)
  • Aansturen projectteam (2015 – 2016)
  • Clinics Voortgezet Onderwijs (2015 – 2016)

Description

Skip to content