loading
Werkzaam bij Boltrics

Welkom, ik benTeun Slagter

Download CV

Werkervaring

Change & Release manager @ Boltrics

oktober 2021 - heden

Logistiek consultant @ Boltrics

februari 2021 - oktober 2021

Support consultant @ Boltrics

september 2020 - februari 2021

Afstudeerproject "Pleasen met releasen" @ HSO

februari 2020 -

Bij HSO Nederland, ben ik gestart met het afstudeerproject "pleasen met releasen". Het releasen van software is een complex proces dat gericht is om snel meerdere hoogwaardige productreleases te leveren. Tijdens de gehele softwareleveringscyclus is releasebeheer een van de belangrijkste praktijken die de organisatorische afstemming, voorspelbaarheid en hoogwaardige softwarelevering garanderen.

In samenwerking met collega's van HSO Nederland en een grote internationale klant, heb ik de processen geanalyseerd en gekeken hoe het releasemanagement proces verbeterd kon worden. Uiteindelijk is het "handbook release management" opgeleverd waar de processen staan beschreven; customer engagement, unified operations, logicapps, One Version, Externe interfaces en verschillende kleinere processen met uiteindelijk draagvlak vanuit het bestuur en alle stakeholders.

Trainer @ TTV BIT.NL

april 2013 -

Sinds jaar en dag geef ik al tafeltennistraining en zoals velen ben ik begonnen als (hulp) trainer en dit heb ik gedaan van februari 2010 tot april 2013. Sindien sta ik zelfstandig voor de groep. Dit doe ik in samenwerking met de (hulp) trainers van de vereniging. Sinds juni 2018 ben ik ook in het bezit van het niveau 3 diploma tafeltennistrainer 3 (opleidingsduur 1 jaar).

Een eerste indruk hoe een tafeltennistraining eruit ziet? FunX is bij TTV Bit.nl langs geweest en heb daar een interview gegeven. Voor het interview klik dan hier.

Projectleider @ CIOS Arnhem Sporting Events (CASE)

september 2014 - juli 2016

CIOS Arnhem Sporting Events (CASE) is een evenementenbureau dat activiteiten organiseert voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO-onderwijs. Het evenementenbureau bestaat uit twaalf studenten van het CIOS die de opleiding Sport Management volgen en twee begeleiders van het CIOS die hoofdcoördinatoren zijn van het evenementenbureau. CASE staat voor kwaliteit en houdt rekening met de wensen van de klant. Wij nemen u werk uit handen!

CASE maakt de koppeling tussen studenten en de scholen voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs en MBO onderwijs voor wie de sportdagen worden georganiseerd. Daarnaast organiseren wij de Nationaal Kampioenschappe Badminton, Beachvolleybal, Damesvoetbal, Handbal en zwemmen voor het MBO onderwijs en organiseren de Vitesse Scoutings Dagen. Voor informatie klikt u het kopje ‘’wat doen wij’’ aan.

Bij CASE heb ik mij leren ontwikkelen tot een allrounder binnen het gebied van organiseren van activiteiten, beheren van financiën en het creëren van nieuwe activiteiten. Wij zijn een projectteam van 12 man waarvan ik vanaf 2015 het projectteam mocht aansturen en begeleiden. Dit was een hele leuke uitdaging en een groot leerproces.

  • Taken die ik heb gehad tijdens de stage:
    Organiseren van sportdag Rijn IJssel Creatieve Industrie (500 deelnemers) (2014)
  • Organiseren van sportdag Rijn IJssel Creatieve Industrie (530 deelnemers) (2015)
  • Voorbereiding van NK MBO Cross triatlon (2014)
  • Organisatie van NK MBO Badminton (2016)
  • Aansturen projectteam (2015 – 2016)
  • Clinics Voortgezet Onderwijs (2015 – 2016)

Horeca medewerker @ Mr. Bojangles

juli 2011 - juli 2016

Grand café MR Bojangles is een eetcafé dat gevestigd in Ede. Hier heb ik jarenlang met plezier gewerkt en ben ik begonnen als afwasser. In de jaren die volgden heb ik mijzelf opgewerkt en heb ik uiteindelijk het team gecoördineerd en nieuwe medewerkers ingewerkt.

Websitemanager + horeca @ ZOO & ZO

januari 2017 - september 2017

Tijdens het werken bij ZOO&ZO heb ik de kans gekregen om meerdere taken bij het bedrijf uit te voeren. Ik heb mij bezig mogen houden met het onderhouden van vier websites namelijk (zoo-enzo.nl, aquarium-enzo.nl, hengelsport-enzo.nl en paardensport-enzo.nl). Daarbij ging het vooral over het plaatsen van producten op de website, schrijven van SEO, genereren van traffic en het dagelijks beheer van de website.

Daarnaast heb ik kunnen ondersteunen bij het restaurant van ZOO&ZO namelijk Lorenzo. Hier heb ik ondersteund door mijn eerdere werkervaring en hierdoor kon drukte opgevangen worden. Hier heb ik voornamelijk in de bediening gewerkt en alle taken uitgevoerd zoals serveren van eten en drinken en het maken van alle drankjes

Opleiding

Innovatieve bedrijfskunde | HBO @ Christelijke hogeschool Ede

Sep 2016 -
Opleiding bedrijfskunde aan de CHE:

Bedrijfskunde is een veelzijdige studie die je klaarstoomt voor een succesvolle zakelijke carrière. Zelf heb ik gekozen voor het profiel innovaties bedrijfskunde. Bij dit profiel komen drie grote onderwerpen aan bod namelijk procesgericht organiseren, informatiemanagement en innovatie. Het profiel innovatieve bedrijfskunde heeft als kenmerken: Interesse in talrijke bedrijfsprocessen, niet denken in beperkingen maar in kansen en tot slot graag willen vernieuwen voor organisaties en klanten.

Minor adviseren aan de HAN:

Heb je affiniteit met of ervaring in het (zelfstandig) adviseren? Wil jij als professional graag deze rol vervullen? Dan is deze minor iets voor jou. Adviseren is een apart vak. Door het samenhangende en praktijkgerichte programma leer je welke stappen je moet zetten om tot een goed onderbouwd en bruikbaar advies te komen. Je doet kennis op en leert vaardigheden om de rol van adviseur met plezier op je te nemen.

Tafeltennistrainer 3 | Niveau 3 @ Nederlandse tafeltennisbond

januari 2017 - januari 2018

Tafeltennistrainer 3 is een opleiding tot verenigingstrainer. Dit is de opleiding waar in 11 bijeenkomsten veel wordt geleerd over tafeltennis: techniek, tactiek, organisatie, mentale aspecten en toernooivormen. Alles komt voorbij. Het is een complete en pittige opleiding.

Er wordt les gegeven aan kinderen, ouderen, gehandicapten, beginners en gevorderden. Dit is de meest complete opleiding voor mensen die echt van tafeltennis hun vak willen maken. De NTTB zet niveau 3 trainers ook in voor haar opleidingen als docent, beoordelaar of begeleider. Tafeltennistrainers op niveau 3 zijn vaak de spil in een vereniging en een goede schakel tussen leden en bestuur.

Operationeel sport en bewegingsmanager | MBO @ CIOS Arnhem

september 2012 - juli 2016

Ik heb mijn niveau 4 opleiding gevolgd op het CIOS in Arnhem. Uiteindelijk heb ik de studierichting Operationeel sport & bewegingsmanager (OSBM) gekozen dit heb ik gedaan met als doel op het HBO bedrijfskunde te gaan studeren. Op het CIOS heb ik twee keuzevakken afgerond namelijk Sportleider aangepaste sporten en Preventie Agressie en Geweld. De toelichting van deze keuzevakken is te vinden bij prestaties -> projecten.

CIOS:

Centraal Instituut Opleiding Sportleiders (CIOS) is een opleidingsinstituut dat in Nederland een aantal mbo-opleidingen aanbiedt. De kern van alle opleidingen is sport en bewegen. Daarbij heb je vooral alle basisvaardigheden geleerd van de grotere sporten zoals: Turnen, atletiek, balsporten en zelfverdedigingssporten. Daarnaast ben je gespecialiseerd in didactiek, lesgeeftechnieken, trainingsmethodes en manieren van trainen (zoals Aërobe vs Anaërobe trainen).

Profiel Economie | VMBO TL @ Pallas Athene College

september 2008 - juli 2012

Op het Pallas Athene College ben ik afgestudeerd met het profiel Economie en heb ik de vooropleiding van het CIOS gevolgd waardoor ik zekerheid had om aangenomen te worden op het CIOS en geen voorselectie heb hoeven doen.

Eerste hulp + AED @ Oranje kruis

2013 - 2021

Eerste hulp aan kinderen (sinds 2016)

Met het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis bent u in staat op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen. Op uw werk, op straat, maar ook thuis. U leert bijvoorbeeld wat u moet doen als iemand zich in zijn vinger snijdt, zich bij het uitstappen uit de bus verstapt of in de rij bij de kassa in elkaar zakt.

Certificaten

PL-900 Power Platform Fundamentals @ Microsoft

2020

Kandidaten voor dit examen zijn gebruikers die ernaar streven de productiviteit te verbeteren door de mogelijkheden van het Power Platform te begrijpen, basisbedrijfsprocessen te automatiseren met Power Automate, basisgegevensanalyse uit te voeren met Power BI om bedrijfsinzichten te produceren en effectiever te handelen door een eenvoudige Power Apps-canvas-app te maken ervaringen en het maken van krachtige chatbots zonder code te gebruiken.

MB-901 Dynamics 365 Fundamentals @ Microsoft

2020

Dit examen meet uw vermogen om Microsoft Dynamics 365 te begrijpen; artificial intelligence; mixed reality; the Power Platform; cloud concepts; cloud security; role-based security in Dynamics 365; Common Data Service; data management framework; Dynamics 365 reporting; Dynamics 365 integrations; en cloud deployment.

Lean Six Sigma (Yellow Belt) @ Skoledo

2020

Aan het einde van de Yellow Belt ken je de Lean Six Sigma methodiek: DMAIC. Je weet welke tools & technieken daarbij gebruikt kunnen worden, zoals o.a. VOC, CTQ, SMART doelen, SIPOC, Lean6Sigma-maatstaven (bijvoorbeeld takttijd, doorlooptijd, DPMO, Yield), VSM, 7 waste’s, PULL, TOC, PICK en OCAP.

Lean Six Sigma (Green Belt) @ Skoledo

2019

Deze geaccrediteerde e-learning Lean Six Sigma Green Belt opleiding stelt je in staat om systematisch processen te analyseren en te verbeteren. Het geeft je een beter inzicht in verspillingen en knelpunten binnen bedrijfsprocessen.

Masterclass Lean Management @ Nyenrode Business Universiteit

2019

De Masterclass Lean Management wordt volgens de cursus omschreven als:
Hoe kan je in jouw organisatie kosten besparen, de processen efficiënter laten verlopen en beter inspelen op de behoefte van jouw klanten? Tijdens de masterclass Lean Management ga je concreet aan de slag met Lean in de simulatie-omgeving van het Nyenrode Lean Institute. Je leert de kracht ervaren van Lean en krijgt inzicht in de nodige vervolgstappen voor jouw organisatie. Meer informatie? Klik dan hier.

International Business Carousel @ Universidad de Jaén

2017

Tijdens de uitwisseling met Universidad de Jaén ben ik in samenwerking met medestudenten en studenten van de universiteit aan de slag gegaan voor bedrijven in de omgeving om processen te verbeteren of problemen op te lossen.

IT Skills

80%
80%
70%
65%
50%

Aanbevelingen

Vrijwilligerswerk

De Peppelaars

Ik ben met veel plezier vrijwilliger geweest bij de peppelaars. De Peppelaars is een sport en spel vereniging voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Deze mensen kunnen bij de vereniging iedere zaterdag ochtend komen zwemmen. Dit was altijd een moment waar zij heel erg op verheugden.

Miles for Muscles

Het inzamelen van geld voor het goede doel Miles For Muscles. Dit gebeurde tijdens sportdagen georganiseerd door CASE.

Laten we Welzijn

Laten we Welzijn is een mentorproject voor jongeren die een stapje verder willen komen en daarbij iemand nodig hebben die er voor hen is. De mentor en de jongere trekken een jaar met elkaar op om van elkaar te leren, vaardigheden te ontwikkelen en de goede weg in te slaan. Want samen sta je sterk, en samen sta je er niet alleen voor!

Eigen ervaring

Ik ben momenteel zelf mentor van een 27-jarige jongen, vanwege privacy redenen zal ik dit niet openbaar publiceren.