Teun Slagter

Ik ben Teun Slagter en momenteel werkzaam als Change & Release manager bij Boltrics. Mijn doel is om bedrijven en klanten verder te helpen en steeds weer met creatieve oplossingen te komen.

Een professional die op de juiste plek werkt, haalt het meest uit zijn of haar kunnen. Mij geeft het energie om een bijdrage te kunnen leveren aan een organisatie. Hoe kan ik medewerkers laten groeien en daarmee de organisatie als geheel.

Mijn doel in een organisatie is onderzoeken, presteren, verbinden en verfijnen. Mijn talenten zijn projectmanagement, empathie en vooral doorzettingsvermogen en voltooiing. Ik werk graag in teams en vind het een uitdaging om ieders kwaliteiten te benutten.

Ik ben te omschrijven als een sociaal, leergierig en stressbestendig persoon. Als ik iets beloof dan doe ik dit ook. Ik ben besluitvaardig en ik vertel wat je van me kan verwachten.

Wat kenmerkt mij?

Eerlijk

Eerlijk is soms een nietszeggende term. Wanneer ben je eerlijk? Voor mij betekent eerlijk dat je altijd zegt waar het op staat, er niet omheen draait en dat je bij problemen op de persoon afstapt.

Leergierig

Steeds blijven ontwikkelen en de uitdaging opzoeken is iets waar ik veel energie van krijg. Zelfstandig aan de slag gaan, verder ontwikkelen en de eigen uitdagingen verder verkennen.

Teamplayer

Ik kan het sterkst functioneren in een team, een team kan bestaan uit interne collega’s of externe klanten met iedereen zijn of haar eigen kwaliteiten. In mijn ogen ben je zo sterk als de zwakste schakel.

Betrouwbaar

Iemand die niet roddelt over anderen en altijd afspraken na komt. Probeert altijd op tijd bij een afspraak te zijn. Ik ben iemand waar je van op aan kan.

Wie ben ik? (dutch)

Onderstaande video beschrijft in 1 minuut wie ik ben (met geluid)

Certificates

Testimonials

Skip to content